Η τελευταία φάση του #ErasmusPlus έργου Forest Youth έχει ξεκινήσει!
Αναζητούμε 8 εθελοντές, με τους οποίους θα κάνουμε μια πρώτη συνάντηση για να τους κατατοπίσουμε στους στόχους του έργου και της συγκεκριμένης δράσης μας. Έπειτα ο καθένας θα αναλάβει μια ομάδα 5 νέων (16-24 ετών), με τους οποίους θα πρέπει να οργανώσει – φυσικά με τη βοήθειά μας -, να εκτελέσει και να καταγράψει, μια δραστηριότητα στα πλαίσια της οικολογίας και της προστασίας της φύσης. Η Μεθοδολογία Forest Youth που έχουμε δημοσιεύσει περιέχει πολλές σχετικές δραστηριότητες, οπότε οι υπεύθυνοι των ομάδων μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν μια έτοιμη δραστηριότητα, είτε να εμπνευστούν και να φτιάξουν τη δική τους!
Προϋποθέσεις:
-να σας ενδιαφέρει το αντικείμενο
-να καταγράψετε τη δραστηριότητα με φωτογραφίες και βίντεο, ώστε να μπορέσουμε να την παρουσιάσουμε στους συνεργάτες μας Inovacijų biuras, Academy For Active Youth/Академия за Активни Младежи, Abrazohouse – experiencias en la naturaleza, Gyvo Žalio & Tatics !
*Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν θα απεικονίζουν τα πρόσωπα των συμμετεχόντων, εκτός και εάν υπάρχει γραπτή συναίνεση (γονική συναίνεση για τους κάτω των 18 ετών).
Εάν ενδιαφέρεστε για τη δράση μας επικοινωνήστε μαζί μας στο kalliopi.innovafrontiers@gmail.com Μπορείτε να δείτε και τα βίντεο του έργου στο κανάλι μας, https://www.youtube.com/@ForestYouthErasmusPlus !
admin

admin

admin