Στα πλαίσια του προγράμματος Forest Youth (2021-2-LT02-KA220-YOU-000049110) αναζητούμε μία ή και περισσότερες ομάδες των 5 νέων, που θα πραγματοποιήσουν από 1 οικολογική δράση μέχρι και τις 21/02/2024
Ιδέα 1: βιντεάκι μικρής διάρκειας για τα social media, με sustainability tips (πχ καθημερινές πράξεις που βοηθούν το περιβάλλον) ή clips από μια βόλτα- εξερεύνηση στη φύση.
Ιδέα 2: διοργάνωση βόλτας στη φύση (πάρκο/βουνό/οπουδήποτε). Δραστηριότητες χαλάρωσης (πχ η ομάδα σπάει, ο καθένας βρίσκει το δικό του σημείο που του εμπνέει ηρεμία, κάθεται σε αυτό για 10 λεπτά χαλαρώνοντας, και στη συνέχεια η ομάδα ξανασυναντιέται και όλοι μοιράζονται τις σκέψεις τους).
Ιδέα 3: digital photo collage με τα αγαπημένα σας σημεία στη φύση (στη γειτονιά σας/ από ένα ταξίδι κλπ), επεξηγώντας/περιγράφοντας σε σχόλιο γιατί αυτό είναι το αγαπημένο σας σημείο.
Περισσότερες ιδέες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://forestyouth.eduprojects.eu/…/%ce%bc%ce%b5%ce…/
αλλά μπορείτε να υλοποιήσετε μια καθαρά δική σας ιδέα.
Υποχρεώσεις: υπογραφή της λίστας συμμετεχόντων, λήψη φωτογραφιών κατά την υλοποίηση της δράσης. Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής. Τα αποτελέσματα των δράσεων θα δημοσιευτούν στη σελίδα μας και στα social media του έργου και θα παρουσιαστούν στην τελική μας εκδήλωση στις 23/02, στην οποία είστε όλοι καλέσμένοι.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος: email στο kalliopi.innovafrontiers@gmail.com
admin

admin

admin